Obsession: Avokado-madder

Marc by Marc Jacobs lukker ned

Det er nu et par måneder siden at Marc Jacobs bekræftede, at hans (åh så flotte) brand Marc by Marc Jacobs lukker ned. Meningen er at Marc Jacobs vil satse på sit mere ekslusive brand, og dermed sige farvel og tak til lillesøster-brandet Marc by Marc Jacobs. Jeg har altid været fan af brandet, og derfor gør det lidt ondt i mit Marc Jacobs elskende hjerte, at det lukker. Men hvor trist det end er, så glæder jeg mig til at se hvad Hr. Jacobs så finder på! I anledning af, at det snart er sidste chance for at få fat i nogle af de lækre sager fra hans mere økonomi-venlige brand, så har jeg samlet alle mine favoritter fra Marc by Marc Jacobs.

Jeg har netop selv lige fået et par øreringe fra hans kollektion, og jeg kan virkelig ikke komme mig over hvor mange fine smykker, tasker og solbriller den mand har designet.

Vi skrives ved, piger <3

Marc by Marc Jacobs Favorites Gold

 

Marc by marc jacobs bag
1.215 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs charm jewelry
590 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs black jewelry
535 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs stud earrings
330 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs gold plated ring
330 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs Favorites Silver

 


Marc by Marc Jacobs bi fold wallet
740 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs post earrings
330 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs retro sunglasses
820 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs tech accessory
345 DKK – shopbop.com

Marc by Marc Jacobs iphone case
260 DKK – shopbop.com

2

 • … Det her er det første jeg har hørt om det! Ej hvor er det faktisk trist at høre, for jeg har altid tænkt “En eller anden dag, så får jeg vel råd og kan købe noget derfra, selvom det er lidt dyrt…” men det kan jeg så høre nok ikke bliver til noget… Især smykkerne har altid været mine favoritter 🙂

  katmikblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Ja det er nemlig super trist at høre, da de laver nogle super fine ting!
   Men jaja, det kan være at det nye Marc Jacobs bliver endnu finere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obsession: Avokado-madder