Victoria's room details

Obsession: Avokado-madder

 Jeg er på det sidste blevet helt og aldeles forelsket i avokado – allerhelst med salt og et godt stykke rugbrød. Tit snupper jeg en avo-mad, når jeg kommer hjem fra skole og trænger til en mindre ‘snack’… Det ender nok nærmere med en frokost pt. 2, men jaja sådan er det, haha 🙂 Godt smager det i hvert fald, og så er det heldigvis super nemt at lave derhjemme!

DSC_0256_2

På de her billeder har jeg blot smækket noget avokado på to skriver stenalderbrød og derefter tilføjet lidt salt. Sværere er det altså ikke at få verdens absolutte bedste rugbrødsmad! 😉

DSC_0253

Jeg har i perioder været rigtig slem til at spise usundt lige så snart jeg kom hjem fra skolen. Mest af alt skete det, når jeg var presset i skolen og simpelthen ikke havde hverken tid eller overskud til at lege masterchef i køkkenet. Men med avokado-madder, som er både ekstrem lette at lave og sindssyg lækre, der føler jeg virkelig at jeg har fundet det perfekte after-school-måltid. Har I også brug for en snack, når I kommer hjem fra skole eller arbejde? Og hvad spiser I så, når I kommer hjem?

DSC_0259

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victoria's room details