Sommerlæsning

Delfiner i Danmark!

Heeej piger,

I dag har jeg tilbragt det meste af dagen på vandet, hvor vi har sejlet, badet og solet os. Det har været  skønt og hyggeligt, og hold nu op hvor bliver man lækker brun af at være på vandet. Godt jeg havde solcreme på, fordi ellers var jeg stensikkert blevet stegt levende 😉 Solen var virkelig skarp på vandet, hvilket gjorde det en super flot dag at være til søs. Min søster og jeg havde to veninder på besøg som var med ude på vandet, så der blev taget rigeligt med billeder, haha. Dem får I at se senere! 🙂 Efter vi havde badet, sejlede jeg båden, hvorefter der pludselig dukkede tre delfiner op foran båden! Jeg fik virkelig et chok, fordi det er jo ikke ligefrem hver dag man støder på delfiner i Danmark, ahaha. Marsvinene (det hedder den delfin-race, man støder på i Danmark) var ganske store og utrolig tæt på vores båd! Med solen højt på himlen, det spejlende og glinsende vand og søde pivende delfiner svømmende rundt om båden, var det nærmest too good to be true. Virkelig!

 11798275_962043363853750_278062585_n

Det var en totalt surrealistisk oplevelse at støde på delfiner i Danmark. Men på den anden side, så hører man jo mere og mere om, hvordan eksotiske hajer er på vej til Danmark. Ret så skræmmende, synes jeg. Ved ikke heeelt hvordan jeg vil have det med at bade i de danske have, hvis der er store hajer i havene! Puha, nej tak så holder jeg mig hellere til poolen.

Har I nogensinde set delfiner i Danmark?

1

  • Anna

    Hej Maria
    Ja jeg sejler tit med min familie langs kysten på Nordsjælland og her møder vi også delfiner. Det er så smukt når de følger båden.
    Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlæsning