Green Smoothie

Sommerlæsning

Her om sommeren er det noget så dejligt at smide sig på solsengen med en god bog. Jeg har altid holdt meget af at læse, men må indrømme at jeg ikke får læst så meget i hverdagen (faktisk aldrig…) fordi der er så mange andre ting at se til. Men når det endelig bliver ferie, så nyder jeg tit at slappe helt af med en spændende bog. Her i sommerferien har jeg allerede fået læst et par stykker, og da alle tre bøger har været super gode, tænkte jeg at jeg ville vise dem til alle andre sommer-læseheste derude!

 I heart New York af Lindsey Kelk

Denne bog handler om Angela Clark som fanger sin forlovede i utroskab til hendes bedste venindes bryllerup. Da hun efterfølgende finder ud af at hendes bedste veninde kendte til utroskabet, bryder hele Angelas verden sammen. Derfra beslutter hun sig for at rejse til New York uden nogen form for plan. I New York flytter hun ind på et hyggeligt lille hotel værelse, hvorefter hun starter et helt nyt liv med nye New Yorker veninder, en make-over, Wallstreet drenge klædt i suits og et nyt job som freelance blogger. Angela lever enhver piges drøm, og derfor er det en perfekt bog til lidt drømmerig-sommerlæsning.

DSC_1001

Paper Towns af John Green

Okay, hvis man endnu ikke har læst Paper Towns, så ved man hvad man skal lave resten af sommeren. Paper Towns kommer nemlig i biograferne denne sommer, og det er derfor et must at læse den anerkendte bog før den skal ses på storskærm. Historien handler om den mystiske Margo Roth Spiegelman som pludselig forsvinder, hvorefter Quentin Jacobsen, som har brugt hele sit liv på at være hemmeligt forelsket i Margo, begiver sig ud på en jagt efter Margo, som har efterladt spor efter sig på sin flugt.

DSC_1032

Sex and the City af Candace Bushnell

Sex and the City er en klassiker og i denne bog følger vi Carrie Bradshaw og hendes liv med den rige Mr. Big. Med shopping, modemagasiner, en skrivekarriere og de tre andre SATC piger, er denne bog en rigtig tøsebog som er perfekt til sommerens afslappede læsning.

Synes I også det er hyggeligt at nyde en god bog her i ferien? Og hvad er jeres yndlingsbog?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Smoothie