01.05.15

Årøsund Badehotel og konfirmationer

I weekenden stod den for mit vedkomne, ligesom så mange andres, på en del konfirmationer. Jeg synes, at konfirmationer er noget af det hyggeligste, fordi der bare er et eller andet utrolig fint over alting. Om det er dét, at man bekræfter sin tro, træder ind i de voksnes rækker (næsten da) eller holder en middag for alle de mennesker der betyder noget i ens liv, det ved jeg egentlig ikke. Men én ting ved jeg, og det er at jeg elsker at lytte til alle de utrolig søde taler – også selvom de ikke er til mig, haha. 

I søndags var jeg til min grandfætters konfirmation på Årøsund Badehotel. Det var en super fin konfirmation, og jeg havde en rigtig dejlig dag. Min søde lille kusine på 6 år var der også, og jeg fik fornøjelsen af at lege fotograf, imens Karla så sødt fjollede rundt på stranden – virkelig et kært syn. 

Har I også været til konfirmationer i weekenden? 

   

{ Årøsund Badehotel } 

   

1

  • Lotte

    nåååårrh hvor er det fine billeder <3
    Ingen tvivl om at både Karla og oskar elsker deres kusiner utrolig højt 🙂
    Knus fra moster <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.05.15