Lunchin' in Helsingborg

Mit Roskilde-eventyr

Hej piger,

Først og fremmest vil jeg lige undskylde for den sløve bloggning på det seneste, men da jeg har været på Roskilde Festival har mit internet simpelthen ikke rækket til at kunne opdatere bloggen. Derfor kommer der nu et kæmpe indlæg omkring min Roskilde-tur!

IMG_2456

Først og fremmest vil jeg starte med at fortælle om maden. Fordi hold da op det overraskede mig, at der var så meget lækker mad på festivalen. Der var så meget lækkert, at jeg virkelig havde svært ved at vælge hvor jeg skulle købe mine måltider. Ærligt havde jeg regnet med hotdogs, tamme burgere og slatne pommes i stride strømme, men det var alt andet end primitiv mad man kunne købe. Jeg har bådet fået kartoffelpizza fra Gorm, gourmet burger fra Haché, nachos fra Mexifood, pulled pork sandwich, glutenfri morgenboller og masser af grønne juices.

IMG_2501

IMG_2689

IMG_2609

IMG_2475

Her på sidste billede ses vores ekstrem lækre mojitos, som vi fik en af aftenerne, da vi var ved at besvime ved bare tanken om mere øl.

Udover at maden var overraskende god, så synes jeg ærlig talt ikke at festivalen var så klam som jeg havde forestillet mig. Måske at mine forventninger til klamme toilettet (ikke fordi vi taler flotte rene toiletter, men ærligt så var de ikke slemme igen) og urinstøv var så store, så føltes det ikke nær så slemt da man endelig var i det. Nå det så er sagt, så indrømmer jeg gerne at jeg er gudelykkelig over at være tilbage til mit eget brusebad og toilet 😉

IMG_2653

Den fedeste koncert jeg var til, var uden tvivl Nicki Minaj. Jeg har egentlig aldrig været så stor fan af hende, men jeg synes at hun var ekstrem imponerende på en scene – og det var hendes numse også. Holy shit, der kan man tale om en grande popo! Alt i alt formåede Nicki virkelig at pumpe en stemning op med ‘Anaconda’, ‘Super Base’ og ‘Starships’, og det var en helt vild fed koncert! For ikke at tale om hendes dansere!! Hold nu op de piger og drenge kunne danse… Det var virkelig en fornøjelse at opleve.

Mad og musik er den ene store del af Roskilde, hvorimod den anden omhandler ølbowling, beerpong og fest til næste morgen. Rozzzz var virkelig en fest der aldrig endte, og det er simpelthen noget af det sjoveste jeg længe har været med til! Jeg har samlet et par billeder lige her, som måske kan fortælle lidt om den ekstrem hyggelige, udadvendte og sommerlige stemning der var på Roskilde 24/7.

IMG_2326

IMG_2687

IMG_2686

IMG_2680

IMG_2508

IMG_2632

IMG_2455

IMG_2244

IMG_2674

Ovenstående billede viser vores camp, da vi forlod den efter den bedste og sjoveste uge nogensinde <3 Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg vender snuden mod Roskilde!

Var I på Ros? Hvis ja, hvad var jeres oplevelse af det hele?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunchin' in Helsingborg