Guess sneakers og det at dele klædeskab med sin søster

Lunchin’ in Helsingborg

Hej piger,

Håber at I alle sammen har haft en super dejlig weekend og dermed er klar til at starte endnu en ny uge. For mit vedkommende har det været en lidt presset weekend, men dog stadig en super hyggelig og rar en af slagsen! I går stod jeg tideligt op og tog kystbanetoget til Helsingør, hvorefter jeg sejlede til Helsingborg for at mødes med min søde veninde Ella, som bor lidt uden for Helsingborg. Ella og jeg lærte hinanden at kende da vi sidste sommer begge to var på sprogskole i Cambridge (se mere om min tur til Cambridge HER) og siden da har vi holdt kontakten og været super gode til at mødes af og til enten i København eller i Helsingborg.

Jeg må indrømme at jeg sidste gang Ella og jeg mødtes i Helsingborg, der var jeg ikke synderligt imponeret af byen. Det var i december måned, det regnede og blæste og min paraply var gået i stykker vej dertil, så jeg rent ud sagt virkelig på skideren. Men i går stod solen højt på himlen, alle de hyggelige caféer og restauranter havde åbent og der var den flotteste udsigt ud over havet og Helsingør.

 

IMG_2072.JPG

Efter at have gået op og ned ad Kullagaten, som er shoppinggaden i Helsingborg, tilstrækkelig mange gange besluttede Ella og jeg at spise frokost på den hyggelige café og restaurant Étoile. Konceptet var sund enkelt mad som salader og baguettes med lækre detox juicer og kaffe til. Étoile havde den hyggeligste udendørs terrasse med lounge møbler og parasoller. Så skal du et smut forbi Helsingborg inden for den nærmeste tid, så vil jeg helt klart anbefale at spise frokost på Ètoile!

IMG_2086.JPG

Efter at have spist frokost gik vi og nød solen og den flotte udsigt langs havnepromenaden, som kaldes Kajpromenaden i Helsingborg. Der var en virkelig hyggelig og afslappet stemning, når man gik fordi den ene lille café efter den anden, som desuden lå helt perfekt ud mod vandet. Jeg er helt overbevidst om, at jeg skal til Helsingborg igen inden sommeren er slut, fordi jeg er langt fra færdig med at nyde den svenske sommersol i loungemøbler på Kajpromenaden.

IMG_2107.JPG

 

Min smuttur til Helsingborg var noget så hyggelig, og jeg glæder mig til mange flere stunder i Helsingborg med den smukkeste Ella <3

Har I været i Helsingborg? Og hvis ja, hvad synes I om byen? Desuden overvejer jeg at tage ud til det populære shoppingcenter Väla næste gang. Er der nogle der har oplevelser med Väla?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guess sneakers og det at dele klædeskab med sin søster