When Words Fail

Skuffelse

Hej piger,

I lørdags gik det løs med Danmarksmesterskaberne i standarddans og det var virkelig den mærkeligste dag ever. Lasse og jeg har trænet røven ud af bukserne for at blive klar til DM og forberedt os det bedste vi kunne – både fysisk og mentalt. Da vi har vundet samtlige standardturneringer i denne sæson, så lå der derfor nogle forventninger i luften om at dette DM skulle være vores DM. Vi brændte begge to så inderligt for, at få den guldmedalje om halsen.

Dagen startede fint ud, og jeg havde et hav af sommerfugle i maven. I løbet af turneringen  kom folk hen til os og sagde “Nå I er da godt på vej til, at hive guldet hjem igen hva!” og lignende. Det var selvfølgelig super fedt at få den form for bekræftelse, men på den anden side så drev det bare vores forventninger helt op til skyerne. Ærligt, så synes jeg ikke selv at vi dansede vores allerbedste, men når tilskuere, trænere og andre dygtige danse-mennesker siger, at vi klarer det super godt, og at vi er klare vindere.. Ja så dropper man desværre lidt sin mavefornemmelse.

10959809_364687910376819_7570763395467421960_n

Vi fik en 5. plads. En skide møghamrende irriterende 5. plads.

Da vinderne og de efterfølgende placeringer bliver råbt op, kunne man (virkelig) høre overraskelsen i folks stemmer og hvisken rundt i salen. Jeg fik sågar øjenkontakt med en pige på cirka min alder, der stod med åben mund og helt opspilede øjne af bare overraskelse over, at vi ikke var blevet råbt op endnu. Ingen tvivl om, at vi ikke var de eneste, som havde troet, at vi ville vinde.

Hvad der gik galt, ved jeg virkelig ikke. Enten har vi danset markant dårligere end vi gjorde til Sjællandsmesterskaberne, hvor vi vandt guld, (se HER) eller også har dommerne simpelthen kigget efter andre værdier, end det vi kunne byde på. Én ting ved jeg dog: Jeg har aldrig nogensinde været  skuffet. Men det at blive skuffet kan også udvikle sig til noget positivt. Lasse og jeg har aldrig nogensinde haft så meget blod på tanden, som vi har nu, og jeg tvivler ikke på, at vi vil udvikle os rigtig meget den næste tid – fordi vi er utrolig beslutsomme omkring, at vi ikke skal opleve sådan et nederlag nogensinde igen.

Skærmbillede 2015-03-16 kl. 21.56.50 Skærmbillede 2015-03-16 kl. 21.57.03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When Words Fail