Strand-klar

Sølv til Sjællandsmesterskaberne 2015

I søndags stod den på Sjællandsmesterskaberne i latin, som blev afholdt i Køge. Lasse og jeg endte med at få sølv om halsen. Vi er begge virkelig tilfredse, mest af alt fordi vi fik at vide, at vi aldrig nogensinde havde danset  godt – hvilket da er en sejr i sig selv! SM var årets sidste turnering, men vi har ikke helt sommerferie på dansefronten endnu. På lørdag står den nemlig på afdansningsbal, hvor der skal laves alle mulige diverse shows. Det er altid super hyggeligt og jeg glæder mig virkelig meget.

Faktisk bliver afdansningsballet på lørdag ret specielt – I år færdiggør jeg nemlig min 15. dansesæson, og skal derfor have 15-årsmærke. At jeg har danset i 15 år viser ret tydeligt hvor meget danset har fyldt i mit 17-årige lange liv. Det er ret vildt, faktisk.

– Og hey husk at I på  min Instagram kan se en lille kort video, hvor Lasse og jeg fyrer den af i en samba i finale-runden!!

   { Lasse og jeg på 2. pladsen – yesssss man }

{ Den obligatoriske high-on-adrenalin snapchat der ofte lander i alle mine venners snap-indbox efter en konkurrence… Bare rolig de fleste er faktisk interesseret i hvordan det går til konkurrencerne… Jeg spammer dem ikke ufrivilligt O:) }

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strand-klar