Varm citron, The Fault In Our Stars og amerikanske TV-programmer

Take me back to Cambridge

Søndag den 20. juli landede jeg i Kastrup Lufthavn, hjemme efter de to bedste uger i mit liv. Uden tvivl. Ugerne i Cambridge har været de mest morsomste, grinagtige, fantastiske og ikke mindst lærerige uger i mit liv. Jeg har fået venner fra hele verden (helt præcist: Rusland, Sverige, Frankrig, Norge, Spanien, Italien, Brasilien, Argentina og stensikkert et par lande til) og jeg er sikker på, at jeg vil holde kontakt med dem alle i fremtiden. Thanks God for de sociale medier, jeg tror aldrig at jeg har været så taknemlig for Facebook, Instagram og What’sApp! Jeg havde aldrig troet at kunne lade sig gøre at knytte så mange tætte bånd på blot to uger, men tro mig det kan lade sig gøre. Det mest fantastiske ved at være samlet med en gruppe unge mennesker fra hele verden er stemningen og følelsen af at være en del af en international verden. Diskussioner og samligninger af de forskellige lande, kulturer og kontinenter er noget af det vildeste jeg nogensinde har været med til. Det er helt ufatteligt at høre om italiensk politik, gadekampe i Argentina og om hvordan pigerne ikke kan tage offentligt transport alene i Brasilien på grund af kriminalitet. En ting er at høre det på TV, men at høre det direkte fra et andet menneske er noget helt andet. I de øjeblikke lærte jeg virkelig hvor priviligeret alle os i Danmark er.

Alle hverdage bestod af 4 x 45 minutters undervisning og derefter aktiviteter som f.eks. forskellig sport, tur til museum, punting (kendt i Cambridge, hvor man sejler rundt i byen i små både), design af tasker og T-shirts, tur til byen eller en park, og mange flere aktiviteter! Derefter havde vi fritid indtil aftensmad og bagefter var der aftenaktiviteter som f.eks. karaokeaften, fest, bowling eller biograf. Hver lørdag var vi på en ekskursion. Den første lørdag tog vi til Warwick Castle som lå cirka to timers kørsel væk. Det var super flot! Den anden lørdag var vi i London, hvor vi var på sightseeing og shopping. Søndagene var fridage, så vi måtte gøre præcis som vi havde lyst til.
Mange tænker at undervisning i ferien er ekstremt unødvendig, men undervisningen på Studio Cambridge var virkelig virkelig sjov. Her var diskussioner, skuespil og lege blandet med grammatiske øvelser og lytteprøver. Det var super godt, og jeg synes virkelig at jeg kan mærke, at jeg er blevet bedre til engelsk – både mundtligt og grammatisk.

Alt i alt så har Cambridge været en heeeeeelt fabelagtig tur, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke fældede tårer da vi alle skulle hjem. Det har været så fedt, og jeg kan ikke andet end at anbefale alle om at tage på sprogrejse – og her kan jeg igen anbefale Euro Study som sendte mig afsted til Studio Cambridge – det har været intet mindre end fantastisk.

20140804-185047-67847397.jpg

 

– Den første dag i Cambridge var vi så heldige, at Tour de France kørte gennem byen! Selvom jeg ikke er den helt store cykelentusiast, så var det virkelig fedt at se dem suse forbi og ikke mindst heppe 😉

20140804-185047-67847206.jpg

 

– Vi var selvfølgelig også en tur i London! Her stod vi foran Big Ben.

20140804-185048-67848219.jpg

 

– King’s College i Cambridge som er en del af Cambridge University. Helt ekstrem flot bygning både udevendig og indvendig.

20140804-185046-67846187.jpg

 

– Årh hvor jeg elsker det her billede. Maria, som sidder på knæ på græsset, havde fødselsdag på turen, så vi måtte jo tage til Pizza Hut og spise os rigtig tykke – og ikke mindst fejre hende med balloner og kage!

20140804-185049-67849384.jpg

 

– Der blev også tegnet på T-shirts!

20140804-185051-67851917.jpg

 

– Selvfølgelig skulle der også lige poseres foran de kendte engelske telefonbokse… 😉

20140804-185051-67851719.jpg

 

– Et billede af nogle af de dejlige piger jeg fik fornøjelsen af at møde på denne tur. Her står (fra venstre) Marina og Amanda fra Brasilien, Camilla (min veninde som jeg ankom til Cambridge sammen med), Karolina fra Slovakiet og Ella fra Sverige <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm citron, The Fault In Our Stars og amerikanske TV-programmer