I see humans, but no humanity.

Fortsættelse

Maria collage 1

Det er mandag og mit forhold til mandage er blevet utrolig meget bedre med årene. Da jeg var yngre syntes jeg, at mandag var en sand dræber fordi der var så langt til weekenden. Men jeg må indrømme at det har ændret sig. Nu er mandagen et tegn på en ny start, hvilket vi alle sammen kan have brug for en gang i mellem. Efter en weekend fyldt med tragiske hændelser i Paris, så er jeg faktisk lettet over at det er mandag. Ikke at mandagen på nogen måde skal få os til at glemme weekendens tragedier, for det skal det på ingen måde. Men jeg synes at mandagen skal bare være et tegn på at verden fortsætter, og at fortabte, lavsindede terrorister ikke kan få resten af verden ned med nakken – fordi så har de allerede vundet.

Verden fortsætter, vi fortsætter og det er det største tegn på at terrorister ikke har vundet og aldrig kommer til det.

Glædelig mandag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I see humans, but no humanity.