Mockingjay Part 1

Sygdag og Carrie Bradshaw

Heeej piger,

Håber at I alle sammen har haft en god start på ugen. Min mandag har været knap så god… For at sige det ligeud, så har det været en rigtig lorte-mandag. Jeg vågnede med den værste hoste og smerte i halsen, og kunne så se frem til en dag propfyldt med latin-test, fysik og matematik i skolen. Fedt. Jeg håber at I kan mærke ironien. Latin og jeg er ikke gode venner, og bliver det nok desværre aldrig. Dagen lang købte jeg te i skolens kantine (de sælger en stor kop varm og lækker Pukka te til blot 12 kr… That must be heaven) Da jeg kom hjem fra skole smuttede jeg direkte i seng og sov 1,5 time. Århhh det var rart. Her i aften har jeg drukket endnu mere Pukka te, og spist endnu flere Halls og set The Carrie Diaries (igen, igen). Carrie Bradshaw er nok den fiktive person der inspirerer mig allermest i denne verden. Jeg mener hvem er sejere end hende? Hun har den sejeste og mest personlige stil jeg nogensinde har set, plus at hun er et geni til gode quotes. I løbet af ét afsnit, får man banket 4-5 livsvigtige quotes ind i hovedet, og når afsnittet så slutter… Ja så sidder jeg tilbage med den vildeste motivation til, at blive lige så sej og selvstændig som Carrie. Hands up for you, Bradshaw.

Skærmbillede 2014-11-24 kl. 21.05.10 Skærmbillede 2014-11-24 kl. 21.06.01 Skærmbillede 2014-11-24 kl. 21.06.19

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mockingjay Part 1