Back to school

Ny dansekjole

Skolen er startet, og det betyder at dansesæsonen også snart starter! Wuuuhuuuu <3 Det har været en lang sommer uden turneringer, og hold nu op hvor jeg savner at stå full-dressed up klar til danseturnering! Jeg kan slet ikke vente til 26. oktober, hvor sæsonens første turnering finder sted. I anledning af den nye sæson, så skal jeg have en ny dansekjole! Det skal være en standardkjole (en gulvlang kjole). Derfor var jeg et smut forbi DIVA, som syr mine dansekjoler, hvor vi tegnede, designede og kiggede efter idéer i fancy spanske modeblade. Vi har nu en skitse og en klar idé om, hvordan kjolen skal se ud, og nøj hvor jeg glæder mig til at få lov at danse i den!

Skærmbillede 2014-10-04 kl. 15.40.54 Skærmbillede 2014-10-04 kl. 15.41.57

Det er en ægte skitse med mange små kruseduller som man kun forstår, hvis man får en forklaring. Meeeen. Den forklaring får I ikke, fordi så bliver det ikke nær så sjovt at se det færdige resultat 😉 Men én ting kan jeg sige. Den bliver rød. Rigtig RØD.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school