Om at zoome helt ud

Blurreddd

Lidt billeder fra juleaften, hvor Victoria og jeg eksperimenterede med uskarpe billeder… Hvordan det gik, er vi begge lidt tvivlsomme omkring, haha. Min søster Victoria er og forbliver en haj til at tage billeder, og hun redder mig gang på gang når jeg desperat mangler en fotograf. Hun var også den der kom til mig og sagde at nu skulle jeg simpelthen tage mig sammen og få skrevet et blogindlæg. Og hun havde ret, den lille skid. Nogle gange bliver jeg helt overrasket over at hun kun er 13 år, for hun er simpelthen så helt utrolig moden.

Vic er en vaskeægte life saver <3

imageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at zoome helt ud