When on boat

Maria’s Monday #1

Som noget helt nyt her på bloggen, så starter jeg op for ‘Maria’s Monday’. Konceptet vil være, at jeg hver mandag poster et par items, som jeg kigger på at købe, ville elske at gå med eller blot synes er heeeelt vidunderlige. Der vil være affiliante links, således at I altid kan finde tingene, hvis nu I finder noget, som I simpelthen ikke kan leve uden 😉 Fordi det ved vi jo alle sker en gang i mellem…

Så ja, der er ikke så meget mere at sige andet end, at jeg håber, I kan lide de ting, jeg fremover finder til jer hver mandag! Desuden vil jeg elske at vide, hvad jeres yndlingsmærke, -butik er eller -forhandler er? Jeg kan i hvert fald sige, at jeg er stor fan af at shoppe på ASOS, da der aldrig er noget bøvl med fragt (jeg har i hvert fald aldrig oplevet noget! Krydser selvfølgelig fingre for at det fortsætter på den måde) og fordi de simpelthen har nogle super lækre ting. Så lad mig endelig høre i kommentarfeltet, hvor I elsker at shoppe!

Og nu til det, som det egentlig skulle handle om: Maria’s Monday #1

Maria's Monday #1

 

Tiger of Sweden t shirt
1.585 DKK – nelly.com

Pieces black handbag
400 DKK – nelly.com

MISS RADIGAN grey
lineandjo.com

2

 • Lærke

  Jeg elsker specielt Zara rigtig meget! Synes de har nogle super fine basic ting og nogle ting der skiller sig lidt mere ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Det kan jeg godt forstå! Zara er også et super fint mærke 🙂

   // Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When on boat