Sunday funday? Naah.

girls and drinks

Som jeg nævne i et tidligere blogindlæg, så tog vi piger ud og fejerede Emilys 18 års fødselsdag i fredags. Vi endte på Café Victor, hvor vi bestilte lækre drinks og hyggede os på ægte tøse manér. Når jeg kigger tilbage på billederne fra den aften, så føler jeg mig simpelthen som den heldigste person i verden. Mine veninder er de sjoveste og dejligste i hele verden, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor vigtigt det er, at være omgivet af mennesker som gør en glad hver evig eneste dag. Mennesker, der giver ikke gør dig glad, er simpelthen ikke værd at samle på.

Ja, det var så tirsdagens life guidance, haha. Håber at I alle får en super dejlig dag <3

Weekend fun

As I mentioned in a previous blog post, we went celebrating Emily’s b-day last Friday. We ended up drinking delicious drinks at Café Victor. It was a lot of fun and when I look at these pictures taken on that night, I feel so blessed. My friends are the funniest and most gorgeous ever. Hope you had a great night, Emily <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday funday? Naah.