Adventures in Malmø

My Upcoming College Adventure

Om 35 dage sidder jeg i et fly på vej til Manchester, England. Derefter vil jeg tilbringe et par timer i en bus fra Manchester til York. Og lige dér i York, vil jeg blive mødt af min værtsfamilie, som jeg skal bo ved i 2 måneder. Og udover at bo ved en fremmed familie, så skal jeg også starte på York College hvor der går intet mindre end 4000 elever. I 2 måneder skal jeg altså leve livet som en engelsk college studerende i et fremmed land, en fremmed by, hos en fremmed familie og på en fremmed skole. Ret så crazy og ærligt også en smule scary.

York-Minster-Cathedral-Large

2 timer nord for London ligger York, hvor der bor lige omkring 200.000 mennesker. Den engelske by er kendt for University of York, hvor York College indgår under, men udover at være en gammel engelsk by, så er stedet også kendt for de mange unge mennesker som studere i byen. York ligger også kun 30 min. fra Manchester, så jeg regner helt klart med at skulle på en shoppetur eller to til Manchester 😉 Derudover har jeg læst mig frem til, at shoppingen i selve York heller ikke skulle være så værst. Sagen er nemlig at der ligger et kæmpe designer outlet lige uden for byen, som tilbyder mærker som Nike, Adidas, Calvin Klein, Michael Kors, Ralph Lauren og Ted Baker. Skal virkelig til at spare sammen, hvis jeg skal holde ud to måneder i en god shopping-by…

Skærmbillede 2015-07-29 kl. 13.44.12

Her et billede fra York College, hvor man ser skolen jeg skal gå på i 2 måneder. Jeg glæder mig som et lille barn til at se det hele og ikke mindst møde en masse nye mennesker. Man kan sige at jeg havde en lille forsmag på det engelske liv, da jeg sidste sommer var 2 uger i Cambridge i sommerferien på sprogskole. Det var udentvivl to af de bedste uger i mit liv, og jeg elskede at være omgivet af andre unge studenrende 24/7. Selvom York nok ikke bliver helt det samme, fordi jeg er indkvarteret ved en familie, så glæder jeg mig til alle de nye oplevelser der er i vente.

york

Er det nogle af jer søde læsere der har været på udveksling før? Hvis ja, hvad var den største omvæltning?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventures in Malmø