My Upcoming College Adventure

Akavede vink (og dagens outfit)

Er der noget jeg elsker, så er det at tage outfit-billeder, når jeg er i sommerhus. Der er nemlig så pokkers mange fordele ved at tage billederne ude i naturen; først og fremmest får man en flot baggrund på billederne, og dermed slipper man for at skulle tage højde for om lokationen er pæn nok – stort set alt natur er smukt, så man går næsten aldrig galt i byen ved at have photo shoot ude i naturen (byen/naturen… Hvor jeg dog leger med antonymerne, ahaha). Derudover er det også begrænset, hvor mange mennesker der er, når man er ude i skoven. Det kan nemlig være frygtelig akavet, når naboen kommer gående med sin hund og glor på en, som om man er helt og særdeles åndssvag, mens man står full dressed up og poserer som en gal. Jeg prøver altid at redde den med et halvakavet vink, et lille smil og et blik der på bedste vis siger please-ikke-tro-jeg-er-fuldstændig-selvoptaget-og-skør. Er dog ikke helt sikker på, at det er lykkedes.

DSC_1048

 

DSC_1040

DSC_1145

 

DSC_1052

 

2

 • Earthling Sara

  Åh hvor jeg kender det Maria! Bruger selv mit please-ikke-tro-jeg-er-selvoptaget-og-skør smil når jeg tager yoga billeder offentlige steder hahah. Lige så snart folk er passeret er det back to business xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Lige præcis! Det kan være så frygtelig akavet.
   Men jaja, nogle gange må man også bare være ligeglad og fortsætte sit arbejde, ahah.

   // Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Upcoming College Adventure