Maria's Monday #1

Adventures in Malmø

Hej piger,

I går var jeg på smut-tur til Malmø, hvor den stod på mange hyggelige stunder og ikke mindst en masse shopping. Inden turen havde jeg googlet mig frem til shopping-centeret Emporia, som indeholder mange eftertragtede butikker, som f.eks. Victoria’s Secret, Hollister, Zara og Ralph Lauren. Derfor var det allerede bestemt på forhånd at Emporia stod øverst på listen over ting vi skulle nå i Malmø. Men eftersom at Emporia ligger lige uden for Malmøs centrum, så var vi hurtigt tilbage i byen, da vi efter Emporia ville tage en gåtur på gågaden og se selve Malmø by.

image

Som sagt så tog vi efter Emporia en tur ind til centrum af Malmø by, hvor vi igen nød godt af de mange fine svenske butikker, som f.eks. Åhléns som kan sammenlignes lidt med det danske Magasin. Udover at det altid er sjovere at shoppe i butikker, som vi ikke har i Danmark, så er det fantastiske ved Sverige også, at det er så billigt for os danskere at shoppe derovre!

image

Rystede mobilbilleder og det hele, skide godt Maria. Men jaja, jeg følte virkelig ikke for at have mit spejlrefleks med på slæb, eftersom jeg regnede med at få hænderne fulde af poser, hvilket jeg sørme også fik 🙂

image

Vi besøgte den fineste sæbebutik, som lå midt på hovedgaden i Malmø. Udover at butikken duftede intet mindre end himmelsk, så var den farverige butik virkelig et syn for sig selv. Sæberne som var formet og farvet på alle tænkelige måder, var placeret som var det slik eller grønsager man gik rundt og kiggede på. Virkelig en sjov butik at besøge!

image

Efter en lang dag på shopping fandt vi et lækkert mexikansk sted kaldet, La Raza. Mexikansk mad er noget af det bedste jeg ved (primært fordi det er så stærkt ahah) og til min tacos fik jeg denne lækre sag. En vandmelon mojito. Yum, altså. Sådan en skal jeg virkelig lære at lave, for den er tilføjet til listen over yndlingsdrinks.

image

Som flere af jer måske ved, så er jeg faktisk lidt fan af Sverige. Tidligere på sommeren var jeg nemlig i Helsingborg, hvor jeg mødtes med min søde veninde Ella, som bor derovre. Både Helsingborg og Malmø er to super fede byer, og jeg har aftalt at min næste destination i det svenske må være Stockholm. Dér har jeg endu ikke været, men jeg har hørt så meget godt om byen, så jeg er virkelig hyped på flere hyggelige og smukke stunder i vores kære naboland <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria's Monday #1