De perfekte 12-talspiger

Latelyyy

I går havde jeg min sidste eksamen i 1.g, som var i billedkunst. Så nu er jeg så heldig at have ferie!!! Wiiiiieeeeee <3 Det er virkelig dejligt at have ferie og jeg nyder aldrig mere at skulle tænke på fysik eller billedkunst!

/ Ferien har virkelig givet overskud til at være kreativ, når det kommer til de forskellige måltider i løbet af dagen <3 Her er jeg i gang med at lave en vandmelons-smoothie /

  

/ Flasher mine nye chelsea-boots på vej til en generalprøve /

    

/ I fredags var fire andre piger og jeg hyret til at danse til Nordeas sommerfest. Festen havde temaet ‘New York’, så vi dressede fint op i kostumer da vi dansede til ‘New York New York’ af Frank Sinatra. Showet varede 12 minutter, hvor vi senere slog over i hip hop til ‘Big Spender’ af ASAP og til sidst ‘Uptown Funk’ med Bruno Mars. Alt i alt gik showet super fint, og det var virkelig sjovt at være en del af. /

  

/ Jeg var simpelthen så glad for at have ferie, at det blev til et lille spejl-selfie 😉 /

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte 12-talspiger