Latelyyy

Guess sneakers og det at dele klædeskab med sin søster

For ikke så lang tid siden opdagede min lillesøster og jeg et mirakel (ifølge os selv). Vi bruger nemlig den samme skostørrelse! Med en aldersforskel på 4.5 år, så har jeg naturligt nok altid været en del større end min søster Victoria. Men det sidste på år har jeg ikke vokset mere, og nu lader det til at mine 1.74 cm og størrelse 39 i sko er blevet helt fuld og fast at stole på. Min lillesøster Victoria på 12 har snart vokset mig over hovedet og selvom det ikke er sjovt, når ens lille bitte søster pludselig er højere end en selv, så er der altså visse fordele. Som f.eks. at vi nu kan dele klædeskab!

Mange sætter nok spørgsmålstegn ved, hvorfor det er fedt at dele tøjskab med ens 12-årige lillesøster, når man selv er 17. Og jaja, jeg kan godt forstå at mange ikke gider dele tøj med deres mindre søskende, men nu er det sådan, at min lillesøster er en af de sejeste, mest stilfulde og fash 6.-klasser jeg kender, og dermed er hun en ren fornøjelse at dele tøj med <3

Sidste køb for vores nu relative fælles klædeskab er disse lækre sneakers fra Guess.

REDI sko 2

REDI sko 4

REDI sko 1

REDI sko 3

 

Hvordan har I det med at dele med jeres søskende? Er der andre der også benytter sig af den smarte mulighed at få et dobbelt så stort klædeskab?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latelyyy