100 grunde til at smile

Make-up a la ballroom dancing

I morgen formiddag går det løs med årets første turnering: Sjællandsmesterskaberne i standard. Jeg glæder mig super meget og sidder lige pt. og prøver at bestemme mig for, hvordan mit hår og make-up skal være. Derfor faldt det mig ind, at jeg kunne vise jer søde læsere en video der viser, hvordan man ligger en virkelig flot danse-makeup! Fordi hvem siger, at den kun kan bruges til dans? Jeg synes bestemt, at man kan blive inspireret af den, og bruge den hvis man skal til stor fest eller andet.

Håber ellers at I nyder weekenden <3

// English

So tomorrow the first competition of the year is going to take place! I’m very excited and right now I’m trying to decide how I want to do my hair and make-up for tomorrow. Therefore I thought I would show you, what a perfect dance make-up looks like. I’m so fascinated by Rachel and her beautiful make-up!

Hope you have a great weekend <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 grunde til at smile