December <3

VM Workshop

Heeej piger,

De sidste tre dage har min dansepartner og jeg deltaget i en latin workshop, hvor trænerne Allan Thornsberg, Klaus Kongssted og Zitta de Fries har undervist os. Pointen med workshoppen er, at der på lørdag er verdensmesterskaberne i latin i Disneyland, Paris og derfor inviterede de tre ovennævnte trænere deres par til en forberende workshop. Da disse par kommer fra alle mulige forskellige steder i verden, besluttede de sig for at denne workshop skulle afholdes i København på min danseskole nemlig Soffie Dance StudioDerfor var Lasse og jeg så heldige at få lov at deltage i workshoppen til trods for, at vi ikke skal deltage i VM, og at de andre par er en million gange dygtigere end os. Jeg har virkelig aldrig set så meget god dans samlet på ét sted. Som danser at få lov at deltage i dette, er virkelig noget af det vildeste. Det ville svarer til at man som blogger blev inviteret til at deltage i et event, hvor kun de største bloggere fra hele verden var inviteret. Så crazy er det. Jeg har haft de fedeste, mest lærerige og mest grænseoverskridende tre dage i min dansekarrierer. Til tider havde man lyst til at krybe i et musehul, mens andre gange havde man lyst til at danse røven ud af bukserne, fordi man blev så inspireret og motiveret af disse dygtige dansere.

Hver aften har bestået af et par timers undervisning, og derefter har de par der skal deltage i VM haft finaletræning (det vil sige at man danser alle fem latindanse i træk, og danser dem fuldkommen som hvis det var turnering. Hvilket vil sige at man giver sig 110%) den finaletræning har Lasse og jeg siddet og overværet og hold nu op vi har mundlamme. Jeg misunder virkelig den måde de kan bevæge deres kroppe på; så kontrolleret, præcist og helt igennem smukt.

Ihhh jeg er top motiveret og inspireret og det kribler i hele min krop for at komme til træning og få al den inspiration bragt til virkelighed 🙂

Jeg har derfor samlet lidt dansebilleder fra min We Heart It. Besøg endelig min profil, hvis du vil se flere dansebilleder!

IMG_6924.JPG

IMG_6923.JPG

IMG_6922.JPG

 

 

//English

The last couple of days I have been participating in a very big workshop. On Saturday there is the worldchampionships in latin in Disneyland, Paris and because of that some of the best couples in the world came to this workshop to get the last touch before the big competition. The couples come from all over the world, so the dance teachers decided to do the workshop in Copenhagen at my dance school, Soffie Dance Studio. Because it was at my dance school my partner Lasse and I were allowed to participate too. It has been absolutely amazing and I’m so inspired and motivated by seeing all this great dance! The way they move are unbelievable; so controlled, smooth and absolutely beautiful.

Feel free to visit my We Heart It to see more dance pictures!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December <3