Bededagsferien

Sidste skoledag!

Jeg har kun halvanden uge tilbage i folkeskolen. Halvanden. Uge. Tilbage. I. Folkeskolen. Hold op, hvor er det vildt!

På onsdag har vi sidste skoledag, og det bliver så så SÅ fedt! Jeg kan huske, fra da jeg var mindre, hvordan vi alle tog cykelhjelme på og derefter begav os ud i skolegården, som var vi i krig i Afghanistan. Det gjaldt om at dukke sig, så man ikke fik karamellerne lige i hovedet, men lige så snart man så en karamel på jorden, så skyndte man sig at træde på den, inden nogle andre fik fingrene i den! Derefter kunne man samle den op, og ligge den i posen sammen med de andre karameller. De ‘anderledes’ karameller var de bedste… Altså dem der ikke var Big Ben karameller. Hvis man fik fat i en anderledes karamel, så var man liiiiidt sejere end de andre. Derefter blev der tygget og gumlet på livet løs, til man var helt øm om aftenen. Og dagen efter!

I år er det så mig der skal kaste karameller. Jeg må desværre skuffe de små søde børn, og sige at jeg ikke har købt anderledes karameller. Big Ben er de ægte. Det forstår jeg først nu 😉 Det er mærkeligt snart at være færdig i folkeskolen, men jeg glæder mig ufattelig meget til at starte i gymnasiet, og jeg kan ikke vente til på fredag, hvor jeg får besked om jeg er kommet ind på min 1. prioritet. Jeg krydser mine fingre!

Jeg håber at alle 9. klasser får den fedeste dag med masser af vand, barberskum og vilde kostumer – Det kan jo være vi ses i dyrehaven, der vil mine venner og jeg i hvert fald tilbringe noget af dagen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bededagsferien