Sikke dog de flager...

Danmarksmesterskaberne!

I går, lørdag den 10. maj, deltog min dansepartner Lasse og jeg i danmarksmesterskaberne i standard og latin dans. Vi fik en 4. plads – Efter kun at have danset sammen i 5 uger! Det var en super fed oplevelse, og vi er liiiiiidt stolte 🙂

I en sportsgren som sportdans er der hundredetusinde ting, der skal forberedes, da en stor del af sporten er, hvordan man ser ud. Som  i Vild Med Dans, så er alle stylet til det yderste – også når det gælder hudfarven!

Derfor fik jeg i torsdags spraytan for første gang. Normalt har jeg købt en spraytan på dåse, så jeg selv kunne spraye og styre hvor brun jeg ville være. Men denne gang tog jeg et smut forbi Tanning Danmark og blev sprayet.

Det fungerede super super godt, og jeg har virkelig fået en flot brun farve – godt nok er jeg MEGET brun, men jeg bad også om den mørkeste farve, da jeg danser på et gulv med spotlight, så lyset ‘sluger’ meget af farven. Jeg vil helt klart anbefale at bruge Tanning Danmark, hvis du skal bruge lidt ekstra farve – til en konfirmation, bryllup, fest eller andet. Det er super godt!

Som jeg har nævnt før, så har jeg danset siden jeg var 2 år gammel – til sommer har jeg danset i 14 år!!! Det er helt vildt. Jeg har altid danset ved Soffie Dance Studio, som ligger i Hellerup (Facebook-link HER). Ifølge mig er det den allerbedste danseskole i hele verden, og jeg kan slet ikke forestille mig at gå til dans et andet sted. Det er en danseskole, hvor der er plads til alle, ligegyldigt hvem du er, og hvor du kommer fra. Det er en af grundene til, at vi har det fedeste sammenhold 🙂

IMG_0262 IMG_0267 IMG_0270 IMG_0275

– Her kan man virkelig se hvor meget gas den skal have, når det kommer til make-up!

IMG_0254

– Der bliver brugt ultra meget gelé og hårlak på en turneringsdag 🙂

401527_216483161778574_847947808_n

 

Soffie Dance Studio

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke dog de flager...