Blurreddd

A walk to remember

Jeg er fan af gåture. På med de gode gå-sko, en kaffe i hånden og en god ven eller veninde under armen og så ellers bare derudaf.

Det er ligesom om at man tænker ti tusind gange bedre når vinden slår om ørene og kinderne er røde. Selvom jeg er ultra by-menneske, så har jeg også en stor kærlighed for natur. Om sommeren er en tur ud på vandet i familie båden det bedste jeg ved, og om vinteren er der intet bedre end at gemme sig i bjergene. I ’16 bliver det dog lidt anderledes, for der er ikke planlagt en uge 7 i bjergene. Derimod skal jeg til Thailand og Singapore i to uger med min dejlige, så jeg klager bestemt ikke. Det bliver varmt, solrigt og ekstremt spændende! Men indtil kalenderen rammer uge 6, hvor jeg smutter mod de varmere grader, så står den atter på skole fra i morgen af, og jeg glæder mig faktisk en smule. Ferie er rart, men hold nu op hvor er skolen egentlig god for mig. Jeg bliver utrolig hurtig rastløs, så at have et par opgaver der lurer i baghovedet eller et stramt skema er ikke altid det værste i mit tilfælde.

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blurreddd