Coffe table-books

Matedates & december

På trods af at vi har fået karakterer i skolen i dag, hvilket altid er liiiidt nervepirrende, så har i dag har været en utrolig dejlig dag. Ikke nok med at det er 1. december og jeg er i det vildeste julehumør (hvilket jeg har været i godt og vel 2 uger nu… Jeg har det bedst med altid at være lidt på forkant med tingene. Også når det kommer til jul 🙂 ), så mødte jeg også først ind på skolen kl. 10. Efter et spansk modul der gik muy fantástico kunne Johan og jeg lige nå et lynvisit på Emmerys til en hurtig mate date hvor vi vendte verdenssituationen, inden jeg hastede tilbage på skolen til et historiemodul. Jeg er ikke just fan af historie, da jeg er en klods til at huske årstal og kongerækkefølger, men da vi i øjeblikket har om den engelske kongehistorie, skulle vi i dag se Robin Hood. Og dét kunne jeg da i hvert fald liiiige følge med til!

Og for at det ikke skal være løgn så har jeg fået risengrød til aftensmad, mens jeg har set julekalender med min søde familie. Denne her dag har været en stor thumbs up.

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 20.52.30 Skærmbillede 2015-12-01 kl. 20.52.52 Skærmbillede 2015-12-01 kl. 20.53.15

Fandt det her ultra cute billede af en slædehund jeg mødte i Frankrig sidste år. Jeg havde egentlig glemt alt om søde Charlie (han ligenede en ægte fransk Charlie, så det kaldte jeg ham) men da jeg så dette billede blev jeg helt forelsket på ny. Ville bestemt ikke have noget imod at have ham traskende rundt i huset her i den hyggelige vinterperiode! 

2

 • Josephine

  Hahaha Marisse, selvfølgelig skal man have risengrød 1. december imens (!) man ser julekalender (læs det gjorde jeg også) <3 elsker jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Jaaa man skal så! Jeg er helt enig, man bliver aldrig for gammel til julekalender <3
   elsker jul (og dig!! )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffe table-books