girls and drinks

Bag crushin’

Hvis jeg skulle vælge én taske, som jeg skulle gå med resten af livet, så er jeg ikke i tvivl om hvilken en jeg ville vælge. Det skulle helt uden tvivl være en CÉLINE. Jeg er smaskforelsket i CÉLINE, og selvom det er en taske, der er laaaangt over prisniveauet på de takser jeg normalt går med, så drømmer jeg om en dag at kunne slendre ned af gaden med en CÉLINE dinglende på armen. Jeg ved, at mange piger især drømmer om Chanel-tasker, men jeg har aldrig rigtig brudt mig om Chanel. Jeg synes, at de er klodsede, for tutte-nuttede og en smule grimme. Ja, sorry til alle jer Chanel-lovers derude, jeg ved udmærket godt, at det er mig, der er skør lige nu. Ligesom at jeg ikke bryder mig om Chanel, så er der sikkert også en masse der ikke bryder sig om CÉLINE. Og dét er da lige præcis det fede med mode; der findes så mange lækre mærker, som forgrener sig ud i vidt forskellige og personlige stile. Det ville da være kedeligt, hvis vi alle gik i præcis det samme tøj og kunne lide alle de samme items.

Ifølge mig, så findes der i hvert fald ikke noget mere elegant, smukt og unikt end en CÉLINE.

A love for Céline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

girls and drinks