Bang bang

Victoria’s Secret 2015

 Forleden skrev jeg i et blogindlæg at november absolut ikke var min favorit-måned. Det passer stadig, men jeg må indrømme at jeg fuldkommen havde glemt alt om, at november er lig med Victoria’s Secrets årlige show. Og dét er da om noget en grund til at elske november!

kendall-gigi-victoria-secret-fashion-show

Det store catwalk show blev afholdt i går i New York, og ikke nok med at kunstnere som Selena Gomez, The Weekend og Ellie Goulding spillede live til det flotte show, så var det også Victoria’s Secrets 20 års jubilæum. Der har derfor været rygter om, at showet indehælder et hav af overraskelser! Derudover vandrede den smukke danske model Josephine Skriver igen i år ned af den famøse catwalk, og det er helt klart højdepunktet i showet for mit vedkommende! Hun er simpelthen for sej, og man bliver helt nostalgisk af at være dansker, når man ser smukke Josephine på podiet. Udover at se Josephine, så glæder jeg mig også super meget til at se Kendall Jenner gå for Victoria’s Secret for første gang! Og med den fantastiske musik i ryggen, kan det absolut kun blive et helt fantastisk show.

victorias-secret-fashion-show-2015-kendall-jenner-h724

Showet bliver vist på CBS den 8. december, og ellers plejer man at kunne finde det på YouTube efter et par dage.

Skærmbillede 2015-11-11 kl. 16.13.18

Billede fra Josephine Skrivers Instagram. 

2

 • Laura

  Ja vi skal være så stolte af vores smukke Josephine! Glæder mig til at se hele showet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Ja vi skal så! Hun er simpelthen for sej <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bang bang