T.G.I.F

Jeg er jo afhængig

De sidste to uger har jeg haft voldsomme problemer med min telefon. Den kører sit helt eget liv, hvor den slukker lige når den har lyst. Jeg ved, at det er batteriet den er gal med, så det er bare et spørgsmål om at få den afleveret hos en iPhone-butik, således at jeg kan få batteriet skiftet. Jeg er så heldig, at jeg nu har fået min fars gamle iPhone indtil den anden bliver repareret, men i de dage hvor jeg simpelthen ikke kunne stole på mit batteri, fandt jeg for alvor ud af, hvor afhængig man er af sin telefon. To be honest, så er det faktisk  direkte skræmmende, så mange vigtige ting jeg har liggende på den lille tingest! I tirsdags skulle jeg hjem inde fra byen af, da min telefon pludselig går ud og jeg finder ud af at min togbillet ligger på min telefon – suk, altså. Så jeg måtte ud og købe en togbillet i papirform, så jeg kunne komme hjem.

DSC_0053

Ligeledes har jeg virkelig opdaget, hvor tit jeg sidder med sin mobil, når jeg er sammen med andre mennesker. Selvom det jo egentlig er utrolig dårlig stil at sidde og f.eks. skrive med en veninde, imens man er på café med en anden veninde, eller sidde og chatte med sine venner, mens man ser film med familien, så er det simpelthen blevet så normalt, at det mange gange bliver accepteret af ens omgivelser. Og dét synes jeg er helt ufattelig skræmmende. For ærligt, når jeg er sammen med en af sine veninder eller venner, så regner jeg med, at de er sammen med mig fordi de har lyst. Så når enten jeg eller personen jeg er sammen med, sidder og chatter med en anden person imens vi er sammen, så giver det lidt følelsen af, at man i bund og grund hellere ville være sammen med en anden person. Og det synes jeg virkelig er værd at tænke over. Jeg har mange gange selv været den person, der har været asocial imens jeg har været sammen med andre mennesker, men det er virkelig noget jeg har haft focus på at ændre her på det sidste. At lære at være i nuet og nyde at være sammen med de mennesker jeg er sammen med lige akkurat nu, er helt klart øverst på listen over de ting jeg simpelthen skal nå inden 2015 er slut.

Så nu vil jeg lukke og slukke min computer og drikke en kop søndags-te med min kære mutti <3

Rigtig god søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T.G.I.F