At være fin på indersiden

Coffe table-books

Hvis der er noget jeg elsker her i vinterperioden, så er det at gemme mig under et tæppe med en kop te og en spændende bog. Udover at bøger er formidable til at drive væk fra dagligdagen for en stund, så kan bøger også være utrolig fine at have liggende i sit hjem – faktisk så fine at jeg et par gange har købt bøger udelukkende fordi de ville passe godt ind på mit værelse (“never judge a book by its cover”… Øhm oops). Nogle gange kan man være så heldig at bøgerne med de flotte fashionable forsider også er interessante indeni, og så er det jo bare en ægte win win. Jeg har fundet et par såkaldte coffee table-books, som jeg er synes er helt utrolig flotte og som jeg ville elske at have liggende på mit kaffebord.

Coffe table-books

Leder man derimod efter bøger som både er flotte at have liggende på bordet og så tilpas interessante at man kan hygge-læse med dem her i den kommende december-måned, så vil jeg helt klart anbefale “#GIRLBOSS” og “Not That Kind Of Girl“, som begge har været kæmpe hits for mit vedkommende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være fin på indersiden