En lorte dag

At være fin på indersiden

Her i de mørke vinterdage gemmer de fleste sig væk i store sweatere, som både er bløde, varme og behagelige at have på når man trodser det uforudsigelige november-vejr. Jeg er også giga fan af efterårstøj, men jeg må indrømme at jeg nogle gange synes det er svært at føle sig feminin i posede sweatere, som skjuler alt på godt og ondt.

En af de ting der hurtigt kan få de fleste til at føle sig langt mere feminine (også trods posede vinter-tøj!) er fint undertøj. Jeg er giga fan, må jeg indrømme. En fin detaljeret blonde top er simpelthen noget af det mest feminine, hvis man spørger mig. Jeg har samlet nogle af de ekstra fine og flotte i en collage til jer, og nogle af dem er endda så nydelige, at jeg ikke kunne modstå fristelsen til at sætte dem på årets juleønskeseddel.

Har I nogle feminine vinter-tricks?

Lace underwear

 


Pieces lace bra
170 DKK – nelly.com

LoveStories mesh bra
585 DKK – nelly.com

For Love Lemons lace bra
1.595 DKK – nelly.com

Nelly
nelly.com

Bebe 1 bh
magasin.dk

Birgitte bh
magasin.dk

7

 • Natalie

  Jeg går personligt med rigtig mange smykker her i vinterperioden, det gør virkelig at jeg føler mig mere feminin og kvindelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Soph

   Ja jeg går også med rigtig mange smykker her i vinterperioden. Vil du ikke lave et blogindlæg med smykker du godt kan lide? Jeg er helt vild med den der guld arm-chain du har fra Pilgrim <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Jo selvfølgelig vil jeg det! Tusind tak for tippet <3
   Og mange tak! Jeg er også utrolig glad for den – kan helt klart anbefale at ønske sig sådan en i julegave!

   xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille K

  Jeg tænker ikke så meget over hvordan man er feminin i vinterperioden, men jeg er helt vild med de flotte toppe du har fundet dér!! :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg går også med rigtig mange smykker. Især guldsmykker da jeg føler mig ekstra piget med dem :raising_hand: :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Kan jeg godt forstå! Jeg er også selv ekstra stor fan af guld-smykker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lorte dag