Home is where the heart is

T.G.I.F

Thank God it’s Friday. 

Morgenmad

Første uge hjemme i dejligste Danmark (der er fyret op for nationalfølelsen kan jeg godt fortælle jer!) er nu overstået og nøj hvor har der bare været fuld fart på. Skolen slår virkelig til nu hvor vi er kommet hjem og det er tydeligt at mærke at lærerne føler sig en smuuuule presset over de manglende 7 ugers undervisning, hvilket har resulteret i et ret så proppet skema med diverse prøver, opgaver og præsentationer. Puha, altså. Men selvom det er pressende og til tider stressende at være tilbage i 2.g, så er jeg simpelthen så lykke for at være tilbage. Jeg vil tillade mig at sige at jeg ligefrem har savnet at have dansk i skolen! Vi har om journalistik lige i øjeblikket og jeg har armene over hovedet af bare spænding og glæde – det er simpelthen bare det niceste, som jeg udtrykte det i dag foran nogle af mine veninder, hvorefter jeg blev mødt med en masse latter; “dét kan man simpelthen bare ik sige!!” nå. Men når man skal beskrive noget, som er langt mere end bare nice, så må det da være det niceste. Never mind, dét som er det niceste er, at vi har 80’er fest i aften på gymnasiet. Med benvarmere. Og neonfarver. Og crepet hår. Og hvis dét ikke er det niceste nogensinde, så ved jeg simpelthen ikke hvad er.

Jeg glæder mig som et lille barn og lover at ligge et billede op af mit meeeeeget (læs: overhovedet slet ikke) fine outfit.

Håber at I alle sammen får en rigtig dejlig fredag <3

IMG_8543

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home is where the heart is