Maria's Monday #7

My skin routine

Hej piger,

Mange af jer ved, at jeg går rigtig meget op i min hud, da det er noget, jeg før har haft store problemer med. Derfor er der flere af jer, der har spurgt ind til min hud-rutine, og i dag tænkte jeg, at jeg ville vise den til jer! Først og fremmest er det vigtigt at være bevidst omkring sin hudtype; tør hud, olieret hud eller blandet hud. Jeg har personligt en ret olieret hud og bruger derfor produkter der ikke fugter specielt meget, således at jeg ikke kommer til at skinne som et nypudset spejl, haha.

På nedenstående billede ses mine hudprodukter. Jeg bruger dem i rækkefølgen fra venstre til højre!

DSC_1590

Jeg starter altid med at fugte mit ansigt med vand, hvorefter jeg bruger en water gel make-up remover fra La Roche-Posay, for at fjerne min make-up. Water geléen gnider jeg rundt i fugtig hud, hvorefter jeg fjerner det med en vatrondel.

DSC_1510

Derefter bruger jeg La Roche-Posay Effaclar Purifyring Forming Gel, som er en sæbe specielt god til olieret og sensitiv hud. Denne sæbe fjerner overskydende olie fra huden, samtidig med at den renser huden helt i bunden. Jeg bruger altid denne sæbe sammen med min Clarisonic, som er en lille hudmaskine, der med sine roterende børste renser huden og fjerner døde hudceller. Den er  effektiv, og jeg kan tydeligt mærke forskel på min hud, hvis jeg nu har glemt at bruge den, haha. Så den kan jeg klart anbefale til alle jer derude!!

DSC_1561

Efter at have brugt min Clarisonic med Effaclar-rensesæben, så slutter jeg af med at bruge en helt normal skin tonic også fra La Roche-Posay kaldet Smoothing Toner. Jeg elsker følelsen af at rense huden med en skin tonic til sidst, fordi tonic’en giver en ren, blød og  frisk fornemmelse på huden!

DSC_1513

Der findes et hav af forskellige hud-rutiner, og jeg har selv været igennem utrolig mange for at finde noget der passet til mig. Jeg er blevet utrolig glad for La Roche-Posay, fordi de renser huden og fjerner den overskydende olie uden at efterlade mig helt udtørret, haha. Hvilke hudprodukter bruger du? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria's Monday #7