The chocolate city

Autumn 2k15 dream wardrobe

Om vi vil det eller ej så er efteråret godt på vej. Og selvom nøgne træer og regnfulde blæsende dage ikke lyder specielt charmerende, så er der nogle (måske primært materielle…) fordele ved den kommende sæson. Som f.eks. de mange flotte efterårskollektioner!

Nedenstående tre items er jeg helt smaskhamrende forelsket i. Læderjakken købte jeg i Zara i Malmø i sommers og jeg bruger den simpelthen hele tiden! Farven, detaljerne og det overordnet biker-look er lige mig. Céline tasken og Toga Pulla støvlerne har jeg desværre ikke liiiige stående i skabet – endnu!!! En eller anden dag bliver jeg forhåbentlig en lykkelig ejer af alle tre ting. Jeg synes virkelig at Céline tasken har noget yderst specielt over sig – uden at være for tøset er den ultra feminin og glamorøs at kigge på. Helt perfekt synes jeg! Og støvlerne… Tror ikke jeg behøves sige meget omkring dem. De er indbegrebet af perfektion 😉

AW 2k15

 


Zara jacket
1.365 DKK – zara.com

Toga black bootie
3.100 DKK – thecorner.com

CÉLINE celine tote
21.930 DKK – overstock.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The chocolate city