Papirøen og Copenhagen Street Food

Værtsfamilie?

Som jeg løftede sløret for i dette indlæg, så smutter jeg snart afsted til England på udvekslingsophold i 2 måneder. Afrejsedatoen, som er den 2. september, nærmer sig gevaldigt, og jeg må indrømme, at sommerfuglene i maven virkelig begynder at blafre 🙂 Jeg glæder mig som et lille barn, til at prøve at leve det engelske college-liv, og jeg er sikker på, at det bliver en helt uforglemmelig oplevelse. Når det er sagt, så er der også liiiige et par ting, som jeg er (rigtig, rigtig, rigtig) spændt på, hvordan kommer til at gå; nemlig livet hos en værtsfamilie. Det kan godt give mig kriblen i maven at tænke på, at jeg skal bo ved en fremmed engelsk familie, som jeg på ingen måde kender noget til. Først og fremmest er jeg spændt på at se, hvilke typer mennesker de er, og hvor deltagende de vil være i forhold til mit liv i England. Man hører, at der er ekstrem stor forskel på værtsfamilier; nogle er utrolig udadvendte og indrager udvekslingseleven i familien på bedste vis, mens andre blot leverer mad og et værelse, og så er det dét. Jeg må indrømme, at jeg klart vil foretrække en imødekommende familie, som har lyst til at have mig boende og præsentere mig for det engelske liv. Ikke fordi jeg forventer at tilbringe samtlige aftener med at spille LUDO med familien eller se Britain’s got talent hver fredag, blot at det fungerer med familien og at man føler sig velkommen. Så jeg krydser mine fingre!

Derudover så glæder jeg mig virkelig også til at se, hvad det er for noget mad, vi vil få serveret. Engelsk mad har bestemt ikke rygterne for at være det mest sunde og næringfyldte mad, men det bliver sjovt, anderledes og bestemt også charmerende at prøve at leve på ægte engelske manérer. Også selvom jeg så skal leve af hvidt brød og baked beans i 2 måneder 😉

Men jaja, jeg er sikker på, at det hele nok skal gå i sidste ende – både med værtsfamilie og engelsk kost. Indtil da må jeg lige styre sommerfuglene i maven, haha. Har I nogensinde boet hos en værtsfamilie? Hvordan var jeres oplevelse med det?

Skærmbillede 2015-08-07 kl. 11.40.24

Husk at I kan følge hele mit York-ophold lige her 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Papirøen og Copenhagen Street Food