The packing guide

August moments

I år har sensommeren budt på en masse hyggelige stunder for mit vedkommende. Ikke mindst fordi vejret har været så dejligt, og at jeg har haft ferie halvdelen af august, men også fordi at jeg har skulle sige på gensyn til en masse søde mennesker, som jeg ikke får at se de næste to måneder, hvor jeg er i England. To måneder er ingenting i forhold til dem som rejser af sted et helt år, men alligevel føler jeg, at to måneder er lang tid nok til, at man siger ordentlig på gensyn. Derfor har den stået på liiidt mange caféture, og sensommeraftener med søde venner <3

August moments

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The packing guide