Maria's Monday #2

Åh, de der øjenbryn…

I vores øjenbryns-epidemi ramte modeverden, er de perfekte øjenbryn noget som de fleste stræber efter – inklusiv mig selv. Hvordan man opnår de flotte øjenbryn, som er overalt på de sociale medier, er der også meget diskussion om. Markante, bløde, øjenbryns-gelé, børste, farve osv… Bryn findes i et hav af forskellige udgaver, og ærligt så kan det være lidt af en jungle at begive sig ud i – det synes jeg i hvert fald 🙂 Men her forleden faldt jeg over en YouTube-toturial, som virkelig faldt i smag og hvor man får ‘drømmeøjenbryne’ ifølge mig. Når man ser videoen kan den godt virke en smule uoverskuelig, fordi den er så lang (og hvis der er noget, man ikke har tid til om morgen, så er det at bruge 15 min. på sine øjenbryn – jeg har i hvert fald ikke 😉 ) men jeg er sikker på, at når man har prøvet den et par gange, så går det pludselig lynhurtigt. Jeg synes specielt videoen er fantastisk, fordi hun forklarer helt i dybden hvad hun gør, samtidig med at hun ikke ligger skjul på, at hun også laver fejl en gang i mellem – Hvilket er meget rart at vide, når man efterfølgende kikser gang på gang når man prøver at efterligne videoen 😉

Hvad er jeres øjenbrynsrutine? Skriv endelig i kommentarfeltet med et link til en specielt god rutine, hvis I sidder inde med en!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria's Monday #2