Maria's Monday #3

6 tips til en pænere hud i morgen

Hej piger,

Lige nu sidder jeg og lytter til ‘No Games’ af Serani, som min søde veninde anbefalede mig at lytte til og hold nu op, hvor bliver man bare i godt humør af den sang! Hvis det stod til mig, blev den sang spillet på repeat på samtlige radiostationer lige nu, haha. I kan finde sangen lige HER.

DSC_1486 (1)

I dag tænkte jeg, at jeg ville dele mine bedste tips med jer, når det kommer til hudpleje. Det er ingen hemmelighed, at da jeg var yngre, døjede jeg med en rigtig grim hud. Heldigvis lader det til, at jeg nu endelig er sluppet af med den røde og ujævne hud! Thank God for det. I hvert fald har jeg gennem tiden fået utallige råd, tips og tricks til, hvordan man er bedst mod sin hud. De tricks som har virket allerbedst for mig, vil jeg nu dele med jer. Men først er det vigtigt at du husker, at bare fordi ét bestemt trick eller ét bestemt produkt har virket sindssyg godt for din veninde, en blogger du følger eller dit idol, så er det ikke ens betydning med, at det virker godt for dig. Alles hud er forskellig, så det gælder om at finde det, der er bedst for din egen personlige hudtype.

DSC_1653

1. Vask dine make-up-børster! Jeg kan virkelig slet ikke understrege, hvor vigtigt dette er og hvor stor betydning det har for din hud. Make-up-børster er fyldt med gammelt make-up, som kun bliver mere og mere bakteriefyldt for hver dag der går. Hvis du aldrig vasker dine børster, så tænk lige på, hvor meget gammelt make-up der sidder i børstehårene. Det svarer til at du ligger gammelt make-up på din hud, hver gang du bruger børsterne. Jeg plejer at vaske mine børster med normalt håndsæbe eller shampoo og derefter gnider jeg lidt balsam ind i børstehårene, således at hårene ikke bliver stive og ru. Så piger, husk at vask børsterne!

2. Skift dit sengetøj 1-2 gange i ugen. Man bruger cirka 1/3 af døgnet på at gnide sit ansigt i sit pudebetræk – derfor skal puden være ren, hvis man vil undgå for mange bakterier i ansigtet!

3. Brug rene håndklæder! Når du dagligt renser dit ansigt med dine hudprodukter, så husk at tør ansigtet af i et rent håndklæde. Hvis man gnider ansigtet i et håndklæde, som f.eks. hele familien bruger til at tørre hænder i, så hjælper det ikke meget at man lige har renset sit ansigt.

DSC_1472

4. Brug ansigtsmasker! Ansigtmasker er super effektive til at renset dine porer helt. Jeg bruger ansigtmaske cirka en gang i ugen og synes at det hjælper utrolig meget på min hud. Står man og mangler en ansigtmaske, så vil jeg anbefale Deep-Cleansing Absorbent Mask fra THALGO, som du kan finde lige HER.

5. Spar på sukkeret. Helt klart den mest irriterende sætning at få at vide, når det komme til hudpleje, ahah. Sukker smager himmelsk, men hvis man virkelig vil have en flottere hud, så er det en god idé at skrue (i hvert fald bare lidt 😉 ) ned på det.

6. Og det sidste og helt klart et af de mest effektive råd: drik vand. Vand renser din krop indefra, hvilket vil sige at du kommer af med affaldsstofferne, som ellers vil sætte sig som urenheder. Så drik masser af vand og få udrenset din krop! 🙂

 Skærmbillede 2015-08-11 kl. 20.59.57

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria's Monday #3