pool fun

Sådan laver du hjemmelavet sommer-iste!

Her om sommeren er varm te ikke lige det man lyster allermest efter, og til det findes der jo (heldigvis for alle os te-elskere!) iste. Hver gang jeg tænker på iste popper der et billede af Nesteas sødelige drink op på mit nethinde, men iste behøves bestemt ikke være så sukkerholdigt, som den klassiske Nestea drink er. Hvis man vil undgå sukkeret, men stadig nyde godt af en lækker iste, så er det altså super simpelt at lave sin egen!

DSC_1579

Jeg har før lavet iste ud af Cool Mint Te, som er utrolig forfriskende på en varm sommerdag. Cool Mint Te er en urtete med pebermynte, citrongræs, ingefær, æble samt lakridsrod, hvilket virkelig giver teen det sidste spice! Du kan købe Cool Mint Te lige HER.

DSC_1549

Er man ikke til cool mint, så er en hyldeblomst og æble te også et godt ud på en sommerlig iste! Sådan en kan du finde HER  eller se listen af andre friske bud på iste lige HER.

DSC_1591

Lav 1 liter stærk te (omkring 2 spsk. per 1 liter) og lad teen trække 5 min. længere end normalt. Så smager du teen til, og her kan du evt. tilføje rørsukker eller honning hvis du gerne vil have en sødere te. Derefter lader du teen køle af i køleskabet indtil den er iskold! Du kan variere din iste og gøre den mere sommerlig ved at tilføje et par lime-skiver, bær, mynte, citronbasilikum eller andet du har lyst til. Når teen skal drikkes tilføjer du masser af knust is og voilá så har du lavet din egen iste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pool fun