Endnu et hår dilemma

Min dag i billeder

Turen er gået mod Rørvig, hvor jeg skal tilbringe de næste par uger. I løbet af sommeren får jeg besøg af et par veninder i sommerhuset, og derudover skal tiden ellers gå med masser af badning, tanning, læsning, afslapning og ikke mindst en masse blogging! <3

IMG_2860

 

Jeg vågnede i morges med masser af overskud og besluttede mig derfor for at lave en portion havregryn- og kokospandekager. Med jordbær, hindbær, vandmelon og acaciehonning var det virkelig et morgenmåltid der ville noget!

REDI sommerhus 1

I vores sommerhus i Rørvig har vi den familie-tradition at vi altid sætter et 5 meter langt og 1.5 meter dybt badebassin op på græsplænen hver sommer. Hvad der ikke har fundet sted af beach volley kampe og andre lege i det bassin! Derfor træk jeg ellers i arbejdstøjet da vi skulle ud og okse med store metalstænger og klorinvand 🙂

IMG_2884

Græsset skulle også lige slåes, og da det blev lidt for kedeligt var der lige tid til at lave en snap eller to 🙂

IMG_2889

 

At være i Rørvig betyder også sejl-tid for mit vedkommende og det er bestemt en af de ting jeg elsker allermest her i livet. Om sommeren spænder vi både vandski, bagel, banan og vandmadras efter båden og så ligger vi ellers og leger i vandet mellem Hundested og Rørvig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et hår dilemma