Delfiner i Danmark!

Healthy summer dinner

I aften skriger menuen af sommer. Vi skal nemlig have fyldte dorade (det er en fiskerace, til dem der ikke lige vidste det… No blame, jeg vidste heller ikke hvad det var for ca. 10 min. siden). Fisken er fyldt med rød chili, mynte og forårsløg med presset citron henover. Dertil skal vi have portobellosvampe fyldt med smør rørt op med hakket hvidløg og hakket krydderurter. Derudover består menuen af grillet broccoli, nye kartofler og gulerødder.

DSC_1358

DSC_1370

 

 

DSC_1435

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delfiner i Danmark!