Career Girl

Green Smoothie

Hej og godmorgen piger! Her i ferien har man jo en del mere tid om morgen, hvilket jo giver mulighed for at eksperimentere når det kommer til morgenmad – hvilket by the way er mit ultimative yndlingsmåltid! Her til morgen vågnede jeg med en masse overskud og lyst til at prøve noget nyt mht. til morgenmad. Jeg fyldte derfor blenderen med forskellige (meeeeeget grønne ting 😉 )  ting og pludselig stod jeg med den lækreste smoothie til morgenmad! Da jeg virkelig synes at den blev et hit, tænkte jeg at jeg ville dele opskriften med jer.

DSC_1478

Til cirka 2-3 personer:

To håndfulde spinat 

en halv presset cirtron 

en advokado 

20 mynteblade 

to håndfulde vandmelon 

fire isterninger 

Ned i blenderen med alt dette og wupti så har du en lækker morgensmoothie!

DSC_1486

Udover smoothie valgte jeg at skære en masse blodappelsiner og normale appelsiner simpelthen fordi der ikke er noget bedre end saftige appelsiner på en varm sommermorgen.

DSC_1488

Rigtig god dag til alle derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Career Girl