Sølv til Sjællandsmesterskaberne 2015

Ny Mac Book, Distortion og søde venner

Hej piger,

For tiden sidder jeg med næsen i diverse bøger og terper til eksamener. Midt i den tunge læsning, kom min far og overbragte en riiiiiimelig dejlig nyhed; han havde en ny Mac Book til mig, wiiiieee! Egentlig er der intet galt med den jeg har nu, kun det problem at den er SÅ langsom, fordi jeg har alt alt alt for mange ting på den. Men hey det er godt nok svært både at have plads til mange tusind blog-billeder, skoledokumenter og alt mulig andet, som man ellers har liggende. Min nye Mac har langt mere plads end den gamle, så det bliver ufattelig dejligt at skifte over til den.

IMG_1718

Meeen selvom det er læseferie og at jeg derfor bruger meget tid på at læse, så er det bestemt også tid til at have det hyggeligt! Det havde jeg i hvert fald helt bestemt da en flok søde venner og jeg tog til Distortion på Sønder Boulevard i torsdags. Aftenen gik hurtig med øl, lækker mad og Toomanylefthands der brølede ud i hele gaden. Jeg må indrømme at jeg ikke er erfaren når det kommer til Distortion, men hold da op hvor var det hyggeligt og sjvot! Så det er bestemt ikke sidste gang man ser mig tulle rundt i Københavns gader, når det bliver tid til Distortion fremover.

IMG_1725

IMG_1732

The Crew hvis nogle skulle spørge. Hold da op, hvor er jeg glad for at have mødt alle disse dejlige mennesker på Gammel Hellerup Gymnasium, da jeg startede i 1.m sidste sommer. Masser af kys og kram ud til hver og en af dem <3

 Var I til Distortion i sidste uge? Hvad kunne I bedst lide?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sølv til Sjællandsmesterskaberne 2015