I want to...

Skrive-mareridt 

Jeg vil lige starte med at undskylde for den helt forfærdelige stilhed herinde for tiden. Men sagen er, at jeg har tilbragt den sidste uge foran min computer (og desværre ikke lavet blogindlæg – I wish  <3 ) for at skrive dansk historie-opgave. Det har derfor været nogle lange dage med alt for mange kop kaffer og alt for tykke bøger. Men nu er opgaven endelig afleveret, og jeg har dermed lidt fri før jeg skal begynde at læse op til de kommende eksamener.

 

Jeg har desperat prøvet at gøre denne skriveperiode så hyggelig som muligt. Normalt har jeg faktisk overhovedet ikke noget imod at skrive lange opgave, men til tider når man får stillet en opgave man ikke interesserer sig for, så er det bare hammer svært at skrive – det tænker jeg at de fleste kan relatere til på den ene eller anden måde?

I hvert fald så var det gode vejr min redning! Jeg prøvede så vidt muligt at flytte mit lille skriveværksted ud i det gode vejr, sådan at jeg kunne få lidt sol i hovedet mens jeg vred min trætte skole-hjerne. Derudover så er en lækker snack og kaffe og bare altid en vinder! 😉

Har I også mange opgaver for tiden? Eller eksamener for den sags skyld?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want to...