Skrive-mareridt 

Fordele ved ikke at gå med make-up

Hej piger,

Den sidste uges tid har jeg som sagt haft læseferie, hvilket har betydet at jeg nærmest har levet i yoga-pants og make-up frit ansigt. Det fik mig til at tænke på, hvor helt uendelig mange fordele der er ved ikke at gå med make-up!

1. Du sparer tid! Alt efter hvor meget make-up man bruger, så kan det tage alt fra 5 til 30 minutter at ligge make-up. Hvis man dropper make-up, så kan man bruge tiden på meeeeeget bedre ting! Som f.eks. at sove de 30 min. længere?

2. Du kan græde lige når du har lyst! Der er ikke noget værre end at sidde og se en sørgelig film (som f.eks. ‘Marley & me’ hvor hunden Marley dør. Øv altså, jeg er helt færdig hver eneste gang) hvorefter man bliver revet helt ud af filmen, fordi man desperat prøver at styre de sorte mascara tiger stribes, som strømmer ned af kinderne.

3. #nomakeup det er et mega selvtillidsboost, når man formår at få en hammer god selfie uden makeup – ligegyldigt om man så bruger et tons filtere 😉

4. Du sparer penge. Makeup er bare mega dyrt, og sådan er dét. Men hvis man dropper makeuppen så kunne det være at kontoen ikke gik heeeelt så hurtigt i bund?

5. Du vil få pænere hud! At bombe ens hud med makeup hver dag er ikke særlig sundt for huden. Hvis man dropper makeup vil man derfor hurtigt kunne mærke at ens hud bliver pænere og blødere. Din hud elsker dig simpelthen liiiidt mere, når du ikke bruger så meget makeup! Jeg har personligt kunne mærke en kæmpe forskel på min hud i de perioder, hvor jeg har været til mange dansekonkurrencer og dermed brugt tonsvis af makeup. Huden bliver simpelthen bare irriteret af alle de produkter, så man gør virkelig sig selv en tjeneste ved at lade huden være naturlig og ren.

IMG_8593

{ Et dansebillede af min søster (til højre) og mig, hvor man virkelig kan se, hvor meget make-up vi bruger til konkurrencer }

Håber at det gav lidt inspiration til måske helt at droppe makeup næste gang du alligevel ikke skal noget specielt – eller i hvert fald gav stof til eftertanke næste gang du står med penslerne i hånden.

Vi skrives,

// Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrive-mareridt