Årøsund Badehotel og konfirmationer

Blue babies

Glædelig fredag!

I går da jeg sad og scrollede gennem Instagram, faldt jeg over de her super lækre sko fra Pharreell Williams x Adidas. Personligt er jeg selv helt skudt i ‘baby blue’ – farven! Jeg ville elske at bære dem sammen med jeans eller et par shots og en løs skjorte her til sommer. Overordnet set så synes jeg virkelig at Pharreells kollektion er ekstrem fed, og jeg er virkelig fan af alle de lækre farver.

Når jeg ikke scroller igennem Instagram og finder fine sko, så har jeg ret travlt i øjeblikket. I morgen står den nemlig på Danmarksmesterskaberne i 10-dans for Lasse og mit’s vedkommende – og til dette DM har vi aftalt at vi tager afsted helt uden forventninger, så det ikke ender som sidste DM (se HER). Skolen er også ret stresset for tiden, da vi har tonsvis a afleveringer og prøver. Men jaja, jeg glæder mig til læseferie og endnu mere til Roskilde Festival! Ses vi? 😉

Håber at I alle sammen ellers får en super skøn weekend i det forhåbentlige dejlige maj-vejr <3

Skærmbillede 2015-05-08 kl. 09.29.26 Skærmbillede 2015-05-08 kl. 09.29.16 Skærmbillede 2015-05-08 kl. 09.28.40

{ Pharreell Williams x Adidas }

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årøsund Badehotel og konfirmationer