17 år

Gallaforberedelser

Hej piger,

Jeg håber at I alle er kommet godt i gang efter påskeferien! Indtil videre har jeg haft en ufattelig stresset start efter ferien. Min skole har galla på fredag, så snakken i kantinen går mest ud på hvilke kjoler og stiletter folk skal have på, og hvordan vores hår og make-up skal være. Det bliver alt sammen rigtig spændende og jeg glæder mig til at se alle i deres fine tøj! Jeg har besluttet at tage en kjole på fra Guess, som jeg købte i sommers i Milano. Jeg har ikke brugt den så meget, og da den er ret fin tænker jeg, at den er galla-værdig.

Hvad synes I om den? Og har I fundet jeres gallakjoler?

IMG_3798 IMG_3817_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17 år