'Bikini Body Guide' week 2

When Words Fail

Hej piger,

Her forleden viste min veninde mig simpelthen den sjoveste tumblr jeg længe har set! Jeg har altid været flad af grin over diverse latterlige memes, gifs osv. men denne her tumblr formår altid at få mig til at grine – og hvem vil ikke gerne starte ugen med et godt grin!

Tjek den ud lige HER piger, den er helt ufattelig sjov!

Obviously

2

 • theblackrustic

  Hvad hedder den skrifttype som du bruger til dine indlæg og sidebar? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Den hedder ‘Raleway’!
   Synes virkelig at den er simpel og fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Bikini Body Guide' week 2