Få motioneret i juletiden

Lace Bra

Blonde BH’er er virkelig in lige for tiden, og jeg har da også fået samlet af par fine stykker det sidste halve år. Den seneste nye i samlingen er den sorte BH fra Norr, som jeg er rigtig glad for! Jeg manglede virkelig en mere diskret blonde BH, som ikke er i stærke farver, hvilket de tre andre er. Personligt synes jeg at det er super fint, hvis man kan se lidt af blonde BH’en (som f.eks. stroppen eller hvis man kan ane den gennem blusen), men der er virkelig også nogle som gør for meget ud af at vise deres BH’er, ahaha. En god mellemblanding er for mit synspunkt rigtig pænt 😉

Er I også hoppet med på blonde tendensen?

// English

Lace bras are really in these days, and I have collected a couple of nice lace bras that I would like to show you. The newest one is the black one from Norr, which I really like. I needed a more discreet lace bra, that wasn’t in a lot of colors, so the black one was just perfect! Personally I think lace bras are so gorgeous if you can see a bit of the bra (like the strap or if you can sense the bra through the shirt) but there is also a lot of people who show way too much of their bra, haaha. So something between is really stunning! 😉

Do you like lace bras too?

DSC_0371 DSC_0375 DSC_0378 DSC_0381

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få motioneret i juletiden